One stop shopping: Franck Retail Groep

specialisten voor ondernemers in de retail

Franck Retail Projectmanagement BV weet van aanpakken

Wij verzorgen uw project van A tot Z

Franck Retail Strategie & Advies, specialist in aan- en verkoopbegeleiding

Echte ondernemers gaan door waar anderen stoppen

Solutions4Retail

Franck Retail Projectmanagement

Franck Retail Projectmanagement BV ondersteunt als (ver)bouw en full service projectbureau organisaties en ondernemers in de detailhandel. Wij zijn actief in projectbegeleiding, ondersteuning en uitvoer van bouw- en verbouwingswerkzaamheden. Onze hoogwaardige vakkennis en no-nonsense aanpak is gericht op totale procesoptimalisatie, waarbij ondernemerswensen altijd centraal staan.

Onze expertises

Projectleiding maakt op een groot maar ook een klein project het verschil. Wij werken voor organisaties en ondernemers die kwalitatief hoogwaardig verloop, realisatie binnen de deadlines en budget essentieel vinden.

Door onze duidelijke werkwijze, ons gedetailleerde projectplan en opgebouwd sterk relatienetwerk worden kaders van een project in 99% van de gevallen gehaald. Met trots laten wij dan ook weten dat onze klanten ons belonen met een gemiddeld cijfer van 9,2!

Een project kan niet verantwoord worden gestart als er geen tekeningen zijn. Dat wil niet zeggen dat dit altijd heel gedetailleerd hoeft te zijn.

Wij verzorgen naast gedetailleerde bouwtekeningen ook vaak praktische impressies en schetsen of grofmazige plattegronden.

Samen met onze tekenaars of architecten bepaald u wat noodzakelijk is voor de realisatie van uw project.

De achilleshiel in de meeste projecten is het vergunningstraject. Omgevingsvergunning, Reclamevergunning of Ingebruikname? Feitelijk kan een project deadline niet worden gehaald als deze essentiële projectonderdelen niet tijdig en goed in gang zijn gezet.

Daarbij komt dat contact en het vergunningstraject met de gemeenten een vak apart is. Wij staan graag voor u klaar, het is ons dagelijks werk.

Projecten

Onze referenties

 

Adres

Franck Retail Projectmanagement BV
Leusderend 38
3832 RC Leusden

 

Contact

E-mail: info@franckretail.nl
Telefoon: 088-0304210
KvK-nummer: 60833424