Franck Retail Strategie & Advies, specialist in aan- en verkoopbegeleiding

wel zo'n prettig gevoel

Franck Retail Strategie & Advies

Als ondernemer ligt de focus van uw werkzaamheden primair binnen de muren van uw bedrijf en de sturing op de dagelijkse exploitatie daarvan. Er zijn echter in uw ondernemers- carrière periodiek een aantal momenten die het verschil maken tussen succes of falen. Franck Retail Strategie & Advies staat ondernemers al ruim 30 jaar bij om deze momenten succesvol te laten verlopen. Hierbij een greep uit onze werkzaamheden:

Franck Retail Strategie & Advies treedt, eventueel samen met een bedrijfseconomisch adviseur, op namens ondernemers richting organisaties. Review van contracten, herziening van strategische afspraken of juist de bemiddeling in conflicten. Stuk voor stuk zijn het niet alledaagse activiteiten, die uiterst delicaat en helder dienen te worden uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring, kennis vanuit veel dossiers en de juiste organisatie-ingangen maakt Franck Retail Strategie & Advies voor ondernemers vanuit onafhankelijkheid het verschil.

Het aan- en of verkopen van uw winkel is één van de belangrijkste onderdelen in uw ondernemerscyclus. Het is voor u op deze momenten essentieel om objectief een spiegel voor gehouden te krijgen en tegelijkertijd een transparant overzicht van het totale proces en de “do’s” en “don’ts” daarbij. Franck Retail Strategie & Advies treedt al ruim 30 jaar voor ondernemers op en verzorgt daarbij de begeleiding dusdanig dat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.

Loopt uw formule overeenkomst ten einde, heeft u een (vrij) vestigingspunt of juist een winkel die onder de huidige formulevlag niet optimaal rendeert? Franck Retail Strategie & Advies beschikt over een uitgebreide winkeldatabase en adviseert ondernemers vanuit de huidige omstandigheden én de toekomstige ontwikkelingen, om zodoende de best passende match te maken tussen formule en vestigingspunt.

Waar staat uw winkel over 5 of 10 jaar? Welke vestigingsplaats variabelen zijn bepalend of u marktleider of –volger wordt? Schakel tijdig met Franck Retail Strategie & Advies om zodoende voor de muziek uit te blijven lopen. Franck Extenso heeft door de jaren heen een uitgebreide locatiescan ontwikkeld, waarbij de uitkomst van een vestigingspunt voor ondernemers de onderlegger is voor fundamentele keuzes: uitbreiden, re-alloceren, verbouwen of toch verplaatsen? We helpen u graag verder in toekomstbestendigheid van uw locatie.

Zoekt u als ondernemer een nieuwe of verbeterde winkelinvulling of winkelruimte?

Franck Retail Strategie & Advies beschikt over een uitgebreide database van bestaande en potentiele supermarkt- en retail vestigingspunten. Daarnaast bieden wij (aspirant) ondernemers de mogelijkheid om kosteloos een zoekopdracht aan te maken. Uiteraard worden alle gegevens zeer vertrouwelijk behandeld.

De juiste invulling voor uw vastgoed

Franck Retail Strategie & Advies biedt vastgoed eigenaren de mogelijkheid het beschikbare en toekomstig beschikbaar komende portfolio met ons in vertrouwen te delen. Door ons brede netwerk en onze markt onderscheidende aanpak is onze begeleidingsservice voor vastgoed eigenaren kosteloos. Onze verdiensten betreffen altijd een percentage van het surplus dat hurende partijen additioneel betalen voor het betrekken van een locatie. Inmiddels werken wij al jaren succesvol samen met toonaangevende vastgoed organisaties, volgt u ook?

Supermarkt-scan

Excellent ondernemerschap begint met het objectief meten van feiten en het leggen van de juiste verbanden.

Ga verder dan een periodieke bedrijfs-economische analyse en bepaal met de supermarktscan uw strategische positie voor de toekomst. De supermarkt-scan geeft binnen 5 werkdagen een compleet rapport van een dwarsdoorsnede van uw supermarkt binnen uw marktgebied. Hiermee kunnen op praktische wijze tijdig de juiste acties kunnen worden genomen.

Vraag een kosteloze analyse aan.

Wij werken voor zelfstandig ondernemer van:

 
 

Adres

Franck Retail Strategie & Advies BV
Leusderend 38
3832 RC Leusden