Een uniek project: Plus Musiskwartier Arnhem

In het tweede kwartaal van 2014 is Plus Musiskwartier in hartje Arnhem volledig verbouwd onder de projectbegeleiding van Franck Retail BV. Dit verbouwingsproject was op elk vlak uniek te noemen en vandaag blikken we terug met ondernemer Steve Schalkwijk op een bijzondere realisatie.

Uw project onze zorg

Sceptici hadden het mis

Door de locatie – 8 meter onder de grond in een druk stadscentrum – werd een normaal al uitdagende verbouwing met een ambitieuze planning een schijnbaar onmogelijke klus. “Er waren er maar weinig die erin geloofden dat de winkel oude stijl binnen drie weken volledig kon worden gestript en weer opgebouwd in een nieuw Plus-concept, maar alle sceptici hadden het mis”, aldus Steve Schalkwijk. “Franck Retail heeft de klus met militaire precisie begeleid en ondanks de hier en daar ontstane praktische uitdagingen werd de deadline gehaald”, vervolgt Steve.

Ervaring en no-nonsense

Het mag duidelijk zijn dat dit voor alle betrokken partijen een groot en uitdagend project is geweest. “Je hebt geen ruimte om te experimenteren met projectbegeleiding, het moet in één keer goed. Ik werkte al eerder met Martijn Franck en kende inmiddels zijn no-nonsense reputatie van andere grote projecten die hij in de afgelopen 8 jaar begeleidde”, vertelt Steve. “Voor mij was het dan ook direct een logische stap om via de Plus-organisatie ja te zeggen tegen Franck Retail.”

Een geweldig resultaat

“We zijn inmiddels een half jaar verder met onze winkel in het nieuwe Plus Stadsconcept. Nog elke dag zijn wij – maar ook onze klanten -erg blij met het geweldige resultaat”, sluit Steve af.

We bedanken Steve Schalkwijk voor het gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn fantastische winkel!