Plus Slooten in Amsterdam

In 2013 is de Plus winkel van de gebroeders Slooten uit Amsterdam volledig verbouwd en verhuisde deze winkel naar het nieuwe winkelcentrum aan de rand van onze hoofdstad. In de verbouwing zaten een aantal uitdagingen en vandaag praten we daarover met Ed Slooten (links).

Visie wordt werkelijkheid

Maandenlange voorbereidingen lagen ten grondslag aan het verbouwingstraject en dan gaat de trein echt rijden. “Door de top-begeleiding heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van de gedane investeringen”, vertelt Ed. “Er is een fantastische winkel neergezet, zowel om in te winkelen als om in te werken”, vervolgt hij. “Door de goede planning zijn we effectief maar 2 dagen dicht geweest.”

Geld verdienen begint aan de voorkant

“ Vanaf nul is de winkel in het nieuwbouwtraject opgebouwd en dan krijg je het wel eens benauwd van de bedragen die daarmee gemoeid zijn” vertelt Ed. “Een strakke offerte traject en aansturing van toeleveranciers zijn dan essentieel. De manier waarop Franck Retail dat heeft ingevuld is subliem, de offerte zaken waren perfect, alle partijen waren optimaal op elkaar afgestemd, waardoor we binnen totaalbudget zijn gebleven en zelfs geld hebben verdiend door de goede projectleiding!”, aldus Ed.

Verlengstuk van je eigen organisatie

“Ook zaken waar je als ondernemer even niet over nadenkt werden gelijk meegenomen, waardoor je niet achter de feiten aanloopt, maar volledig in control bent; Franck Retail is daarin de betrouwbare partner!”, sluit Ed Slooten af.

We bedanken Plus Slooten voor de samenwerking en wensen hen een mooie toekomst!