Echte ondernemers gaan door waar anderen stoppen

wel zo'n prettig gevoel

Solutions4Retail

Solutions4Retail BV is gespecialiseerd in lokaal strategische marketingconcepten. Wij bieden u de tools om lokaal het verschil te kunnen maken, binnen uw formulekaders en specifieke verzorgingsgebied. Solutions4Retail werkt met bewezen concepten die vertaald zijn in standaard inzetbare en flexibel aanpasbare bouwstenen.

Onze diensten

Binnen 4 weken uw marktgebied voor 65% digitaliseren? Realtime meer te weten komen over de herkomst en gedrag uw klanten? Solutions4Retail heeft een beproeft concept ontwikkeld om binnen korte tijd deze gegevens te bemachtigen. Ze vormen het vertrekpunt voor u als ondernemer om goed doordachte en vooraf geplande vervolgactiviteiten te starten om zo écht het verschil te maken binnen uw marktgebied.

Welkom in de nieuwe wereld van winkelen, Solutions4Retail heeft in samenwerking met Magneds een uitgebreide loyalty app ontwikkeld die onder private label is in te zetten. De app zorgt ervoor dat uw consumenten worden beloond voor het feit dat ze trouw boodschappen doen. De app heeft een volledig digitale afhandeling van hoogwaardige A-merk non-food producten waarvoor gespaard kan worden, eventueel aangevuld met lokale initiatieven. Geen handling, geen retouren, geen verstoring winkelvloer en van omzetoverzichten en geen fee betaling over de spaarartikelen. Uiteraard wel realtime inzicht in ons dashboard over het verloop van de actie en klantgegevens die daarbij horen.

Consumentdata is van onschatbare waarde is voor uw bedrijf. Niet alleen het feit dat u echt weet wat consumenten beweegt naar uw winkel te komen, maar ook in de nieuwe economie, waar het aandeel online steeds groter wordt en nu geld kost! Stop met nieuwe business modellen in een bestaande exploitatie en op de geijkte manier te exploiteren en maak vandaag nog een verdienmodel van online-kanaal in combinatie met fabrikanten en uw pick-up-point en/of bezorgservice.

Is uw klant eenmaal in uw winkel, dan is beleving het meest essentiële om aan de verwachting van uw consumenten te voldoen, op elk vlak! Solutions4Retail ontwikkelde de afgelopen jaren verschillende bouwstenen, zoals Live & Cooking in combinatie met online recepten en Facebook, Personeel & Multi Media, De klantmonitor of juist training van uw personeel op het gebied van klantgerichtheid. Solutions4Retail helpt u graag verder om lokaal, gebaseerd op klantdata, het verschil te maken.

Wij werken voor zelfstandig ondernemers van:

 

Adres

Solutions4Retail BV
Amsterdamsestraatweg 39a
3744 MA Baarn